Hoitomenu

Peruskasvohoidot
Erikoiskasvohoidot
Käsi- ja jalkahoidot
Kestovärjäykset
Ehostukset
Vartalohoidot
Ryhmille

Koska jokainen ihminen on ainutlaatuinen, eikä toista samanlaista ihoa ole, ovat myös hoitomme yksilöllisiä ja räätälöidään asiakkaan sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Haluamme varmistaa jokaiselle asiakkaalle kiireettömän tunnelman, jonka takia pidämme hoitolan ovea kiinni hoitoja tehdessä. Oven ollessa kiinni Sampo Apteekin henkilökunta palvelee sinua. Mikäli haluat tehdä rauhassa ostoksia ja saada henkilökohtaista opastusta ihonhoitoon, ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika.

Peruskasvohoidot

Peruskasvohoidoissa käytämme Avène-dermokosmetiikkasarjan tuotteita, jonka tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan mineraalipitoiseen lähdeveteen.

Nuoren ihon kasvohoito 50 min 50 €
Suunnattu nuoren ihon tarpeisiin (12-18v).
Sis. alkupuhdistus, ultra-äänikuorinta, tarvittaessa ihonpuhdistus mekaanisesti, hoitonaamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana niska-hartiaseudun rentouttava hieronta.

Miesten kasvohoito 1 h 65 €
Ihotyypin mukainen kasvohoito.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa epäpuhtauksien poisto, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Lempeä kasvohoito 1 h 65 €
Rauhoittava ja kosteuttava hoito, joka sopii herkälle iholle. Pyydettäessä täysin hajusteeton.
Sis. alkupuhdistus, rentouttava hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Klassinen kasvohoito 1 h 15 min 85 €
Kaikille ihotyypeille sopiva kasvohoito. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen asiakas siirtyy hoitopetiin. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, rentouttava hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Erikoiskasvohoidot

Esse Organic Skincare on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, jonka ihonhoitofilosofia pohjautuu uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin ja iholla olevan mikrobipopulaation tervehdyttämiseen. Tuotteissa käytetään prebioottisia uutteita, eläviä probiootteja, antioksidanttipitoisia kasviuutteita ja –öljyjä sekä omega-rasvahappoja.

Esse-hoidoista voit saada apua erilaisten iho-ongelmien, kuten atooppisen ihon, aknen ja rosacean hoitoon, mutta myös parantaa normaali ihon kuntoa sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa ikääntymismuutoksia. Hoitoihin voidaan yhdistää tarpeen mukaan ultra-ääni kuorintaa.

ESSE Glow pikakasvohoito 30 min 55 €
Nopeaan rentoutumiseen puolen tunnin mittainen kasvohoito probioottisella Esse ihonhoitosarjalla.
Sis. alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, hoitoampulli ja hoitovoiteet.

ESSE kasvohoito 1 h 15 min 75 €
Probioottinen kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan.
Hoitosi voi olla kosteuttava / tasapainottava / puhdistava / vahvistava.
Sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana käsien tai jalkaterien hieronta.

ESSE Detox kasvohoito 1 h 30 min 85 €
Syväpuhdistava ja tasapainottava kasvohoito rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.
Sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, esinaamio ja höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitoampulli ja hoitovoiteet. Naamion vaikutus aikana rentouttava decoltee ja niska-hartiaseudun hieronta.

ESSE Ageless kasvohoito 1 h 30 min 100 €
Anti-age vaikutteinen tehohoito kypsälle iholle sekä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia. Sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, hoitogeelin imeytys ultra-äänellä/hoitoampulli, pitkä hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana käsien tai jalkaterien hieronta.

ESSE Tuhkimo-hoito 2 h 135 €
Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään yläselän rentouttava hieronta. Hoito jatkuu yksilöidyllä kasvohoidolla. Sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, hoitoampulli, hieronta, naamio, jonka vaikutusaikana päänhieronta sekä hoitovoiteet. Lopuksi kulmien siistiminen.

Timanttikuorinta 45 min 70 €
Timanttikuorintahoito poistaa kivuttomasti kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Iho kiinteytyy, heleytyy ja tulee tasaisemman sävyiseksi. Menetelmällä voidaan hoitaa sarjahoidoilla erilaisia iho-ongelmia ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamista muutoksista aina akneen ja erilaisiin arpiin. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, niska-hartia seudun hieronta ja hoitovoiteet.

3x sarjahoitona Esse-kasvohoidot tai Timanttikuorinta -10%. Sarjahoidot maksettava ensimmäisen hoitokerran yhteydessä.

Käsi- ja jalkahoidot

Hoidon yhteydessä kynsien värilakkaus valitsemasi kynsilakan hinnalla, lakkapullon saat omaksesi. Mainitse varauksen yhteydessä mikäli haluat lakkauksen, varaamme hoidon yhteyteen lisäaikaa. Idun Minerals kynsilakka 11,41 € / Sensinity kynsilakka 5 €

Pikamanikyyri 30 min 35 €
Sis. kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide.

Pehmeät kädet -käsihoito 1 h 15min 50 €
Käsien kuorinta, kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito, hoitokylpy käsille ja rentouttava käsien ja käsivarsien hieronta, lämmin parafiini. Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä.

Pikaparafiinihoito muun hoidon yhteydessä 20 €
Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä.

Klassinen jalkahoito 1 h 55 €
Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lopuksi rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta.

Spa-jalkahoito 1 h 15 min 70 €
Virkistävä ihon pintaverenkiertoa stimuloiva hoito. Hoitoon sisältyy lämmittävä jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito ja elvyttävä Esse detox-naamio. Lopuksi rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta.

Varpaan kynsienleikkaus 25 min 20 €
Lämmin jalkakylpy, kynsien leikkaus ja viilaus, hoitovoide.

Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus

Joka 5. kestovärjäys ja muotoilu -50 %!

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + kulmien muotoilu 35 €
/ kasvohoidon yhteydessä 30 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 20 €
/ kasvohoidon yhteydessä 15 €

Ripsien kestovärjäys 20 €
/kasvohoidon yhteydessä 15 €

Kulmien muotoilu 15 €
/ kasvohoidon yhteydessä 10 €

Ripsien kestotaivutus n. 1h 30min 75 €
sis. ripsien kestovärjäys

Ehostukset

Päivämeikki 45 min 45 €
Juhlameikki 75 min 70 €

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

Joka 5. sokerointi -50 %!

Huulet TAI leuka 15 €

Huulet + leuka 20 €

Kainalot 22

Käsivarret 24 €

Sääret 32 €

Sääret + reidet 55 €

Bikinilinja 27 €

Brasilialainen 75 €

Sokerointipaketti 75 €
sis. bikinilinjan, kainaloiden ja säärten sokeroinnin.

Vartalohoidot

Hot Stone Kuumakivihieronta 1h 30 min 75
Tuhansia vuosia vanha syvärentouttava hoitomenetelmä, jonka vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva. Kuumakivihieronnassa miellyttävän lämpöisiä kiviä liu’utetaan pehmeästi keholla, jolloin kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä.

Itämainen päähieronta 45 min 50 €
Itämainen päähieronta on rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito on aineeton ja se tehdään hartioiden, niskan ja päänahan alueelle asiakkaan istuessa. Itämaisessa päähieronnassa on yhdistelty useampia hierontatekniikoita, ja hoidon tarkoituksena on tasapainottaa ja rauhoittaa mieltä. Ihanteellinen yhdistettäessä kasvohoitoon.

Lempeä aromahieronta 1h 30min 80 €
Kevyt kokovartalohieronta tehdään lämpimällä viinirypäleensiemenöljyllä, johon sekoitetaan valitsemasi eteerinen tuoksuöljy. Hoidon jälkeen olosi on täydellisesti rentoutunut.

Ryhmille

Hemmotteluhetki 39 €/hlö 4-6hlö per ryhmä

Järjestämme Hemmotteluhetkiä 4-6 hengen ryhmille Sagatar-hoitolan tiloissa, tulkaa nauttimaan hyvästä seurasta ystävien, työkavereiden tai vaikkapa polttariporukan kesken!

Jokainen saa tehdä itselleen kasvohoidon kosmetologien opastuksessa Esse Probiotic Skincare Finland -ihonhoitosarjan tuotteilla. Teemme myös toisillemme käsien hieronnat ja kosteuttavat parafiinihoidot. Illan aikana mahdollisuus tuoteostoihin erikoiseduin. Tarjoilemme pientä suolaista ja lasilliset kuohuvaa.

Mikäli olet kiinnostunut Hemmotteluhetkestä, ota yhteyttä info@sagatar.fi niin olemme sinuun yhteydessä.