Tuotesarjat

Käytämme tarjoamissamme kasvohoidoissa laadukkaita Avène- ja Esse Probiotic Skincare -ihonhoitosarjojen tuotteita. Lue lisää tuotesarjoista tältä sivulta. Tarkat kuvaukset eri hoitojen sisällöstä, kestosta ja hinnoista löydät Hinnasto-sivulta.

 avene

Avène-dermokosmetiikkasarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle, mutta se sopii erinomaisesti myös muille ihotyypeille. Tuotesarjan valmistaja Pierre Fabre on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-lähdeveteen, jonka on jo 1700-luvulta lähtien tiedetty rauhoittavan ihoa. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö ja määrä on minimoitu, ja tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan sivuille »

 

esse

Esse Organic Skincare on etelä-afrikkalainen luomusertifioitu hoitolatuotesarja, jonka ihonhoitofilosofia pohjautuu uusimpaan tieteen läpimurtoon: ihmisen mikrobiomiin ja iholla olevan mikrobipopulaation tervehdyttämiseen. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation. Näin saadaan vahvistettua ihon suojabarriäärin toimintaa, vähennettyä piileviä tulehdustiloja ja hidastettua ihon ikääntymisprosesseja. Tuotteissa käytetään afrikkalaisia aktiivisainesosia, kasviuutteita- ja öljyjä, ja kaikkien sarjan tuotteiden pH-arvo on kasvojen iholle ihanteellinen 4–5. Tuotesarjan raaka-aineet valitaan eettisesti, kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Tuotesarjan sivuille »

 

idun

IDUN Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkisarja, jonka hoitavat ja suojaavat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu mineraalimeikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto ja luomi- ja ripsivärejä. Valittavana on myös sarjaan kuuluvia meikkisiveltimiä ja niille tarkoitettua puhdistusainetta.

Tuotesarjan omat kotisivut »

 

Maailman ensimmäinen sertifioitu fysikaalinen aurinkotuotesarja Biosolis koostuu kasveista ja mineraaleista ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Se takaa iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä. Fysikaaliset aurinkosuojat ovat turvallinen käyttää – ne eivät imeydy ihoon, vaan jäävät ihon pinnalle heijastaen auringon säteet pois peilin tavoin. Mineraaliaurinkosuojat eivät myöskään vahingoita luontoa.

Tuotesarjan omat kotisivut »