Tuotesarjat

Lue lisää tuotesarjoista tältä sivulta. Tarkat kuvaukset eri hoitojen sisällöstä, kestosta ja hinnoista löydät Hinnasto-sivulta.


ESSE-ihonhoitofilosofian mukaan ihoa tulee hoitaa kuten ekosysteemiä. Jokainen tuotteessa käytetty ainesosa arvioidaan tarkasti sen perusteella, miten se vaikuttaa ihon mikrobiomiin. Fokuksena on säilyttää ihon mikrobinen monimuotoisuus ja edistää hyvien mikrobien kasvua. Probioottien lisäksi ESSE-ihonhoitotuotteet sisältävät myös valikoiduista ruoka-aineista peräisin olevia prebiootteja, joista hyödylliset mikrobit pitävät. Ihonhoitotuotteissa käytetään mietoja säilöntäaineita, hellävaraisia puhdistavia ainesosia ja niiden pH-arvo on tasapainoitettu mikrobiomille suotuisaksi. Säilyttämällä ja ylläpitämällä optimaalisen mikrobitasapainon vahvistamme ihon suojabarriäärin toimintaa, vähennämme piileviä tulehdustiloja ja hidastamme ihon ikääntymisprosesseja.

ESSEN perusperiaatteena on tuotteiden sertifioitu luomulaatuisuus, vegaanisuus ja eläinkokeettomuus sekä Reilun Kaupan periaatteiden mukainen toiminta. Lisäksi yritys on hiilineutraali. ESSE seuraa tuotekehityksessään tieteen kehittymistä ja uskoo luonnon tarjoavan kaiken sen, mitä tarvitaan tehokkaimpien ihonhoitotuotteiden valmistukseen. Etelä-Afrikassa elää lähes neljännes maailman kasvilajeista, joista ESSE valitsee parhaimmat tuotteidensa aktiivi-aineiksi. Näitä ovat mm. baobab, kalahari, melon, kigelia ja marula.

Tuotesarjan sivuille »


Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty sopimaan kaikista herkimmällekin holle. Atopik-tuotteet ovathyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on suunnattu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Löydät sarjasta myös fysikaaliset aurinkosuojatuotteet. Sarja on gluteeniton & vegaaninen.

Tuotesarjan sivuille >>


 avene

Avène-dermokosmetiikkasarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle, mutta se sopii erinomaisesti myös muille ihotyypeille. Tuotesarjan valmistaja Pierre Fabre on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-lähdeveteen, jonka on jo 1700-luvulta lähtien tiedetty rauhoittavan ihoa. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö ja määrä on minimoitu, ja tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan sivuille »