Tuotesarjat

Lue lisää tuotesarjoista tältä sivulta. Tarkat kuvaukset eri hoitojen sisällöstä, kestosta ja hinnoista löydät Hinnasto-sivulta.


ESSE-ihonhoitofilosofian mukaan ihoa tulee hoitaa kuten ekosysteemiä. Nykyaikainen elämäntapamme on johtanut siihen, että suuri osa ihomme monimuotoisesta mikrobikannasta on kadonnut. Ihon mikrobiomi koostuu miljardeista mikrobeista, joilla on ratkaiseva rooli ihomme terveyden ja kauniin ulkonäön ylläpidossa.

Essen ihonhoitofilosofia keskittyy vaalimaan ja säilyttämään ihon mikrobiomin monimuotoisuutta sekä edistää hyvien mikrobien kasvua. Teemme tämän probioottien sekä postbioottien avulla. Essellä kutsumme tätä ihon luontaisen tasapainon palauttavaa ihonhoidon filosofiaa rewilding’iksi. Säilyttämällä ja ylläpitämällä optimaalisen mikrobitasapainon vahvistamme ihon suojabarriäärin toimintaa, vähennämme piileviä tulehdustiloja ja hidastamme ihon ikääntymisprosesseja.

Essen perusperiaatteena on tuotteiden sertifioitu luomulaatuisuus, vegaanisuus ja eläinkokeettomuus sekä Reilun Kaupan periaatteiden mukainen toiminta. Lisäksi yritys on hiilineutraali.

Tuotesarjan sivuille »


Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty sopimaan kaikista herkimmällekin holle. Atopik-tuotteet ovathyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on suunnattu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Löydät sarjasta myös fysikaaliset aurinkosuojatuotteet. Sarja on gluteeniton & vegaaninen.

Tuotesarjan sivuille >>