Hoitomenu

Peruskasvohoidot
ESSE-kasvohoidot
Käsi- ja jalkahoidot
Kestovärjäykset
Ehostukset
Vartalohoidot
Ryhmille

Koska jokainen ihminen on ainutlaatuinen, eikä toista samanlaista ihoa ole, ovat myös hoitomme yksilöllisiä ja räätälöidään asiakkaan sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Haluamme varmistaa jokaiselle asiakkaalle kiireettömän tunnelman, jonka takia pidämme hoitolan ovea kiinni hoitoja tehdessä. Oven ollessa kiinni Sampo Apteekin henkilökunta palvelee sinua. Mikäli haluat tehdä rauhassa ostoksia ja saada henkilökohtaista opastusta ihonhoitoon, ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika.

Peruskasvohoidot

Nuoren ihon kasvohoito 1 h 55 €
Suunnattu nuoren ihon tarpeisiin (12-18v).
Sis. alkupuhdistus, ultra-äänikuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti, hoitonaamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana niska-hartiaseudun rentouttava hieronta.

Atopik Sensitive 1 h 70 €
Hajusteeton, rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito kuivalle, herkälle ja couperosaiholle.
Sis. lämmin jalkakylpy, kasvojen pintapuhdistus, alkurentoutus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Atopik Anti-Age 1 h 15 min 85 €
Kiinteyttävä ja ravitseva hoito ikääntyvälle iholle, sisältäen silmän- sekä huultenympäryshoidon.
Sis. lämmin jalkakylpy, kasvojen pintapuhdistus, alkurentoutus, kuorinta, silmän- sekä huultenympäryshoito, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Atopik silmänympäryshoito 30 min 30 €
Kirkastaa tummia ja väsähtäneitä silmänalusia, erinomainen juonteisiin, turvotukseen sekä kuivalle silmänympärysiholle.

Avène klassinen kasvohoito 1 h 65 €

Hoidossa käytetään ranskalaisen Avène dermokosmetiikan tuotteita.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta decoltee ja niska-hartia seudulle, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

ESSE-kasvohoidot

Esse Organic Skincare on eteläafrikkalainen luomusertifioitu hoitolatuotesarja, jonka ihonhoitofilosofia pohjautuu uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin ja iholla olevan mikrobipopulaation tervehdyttämiseen. Mikrobit puolustavat ja suojaavat ihoamme patogeeneiltä, ja auttavat tukemaan suojabarriäärin toimintaa sekä ehkäisevät ennenaikaista ikääntymistä.

Tuotteissa käytetään prebioottisia uutteita, eläviä probiootteja, antioksidanttipitoisia kasviuutteita ja –öljyjä sekä omega-rasvahappoja. Tuotteeissa käytetään vain mietoja säilöntäaineita, hellävaraisia pinta-aktiivisia aineita ja kaikkien tuotteiden pH-arvo on 4-5, mikä vastaa ihon omaa pH-arvoa.

Esse-hoidoista voit saada apua erilaisten iho-ongelmien, kuten atooppisen ihon, aknen ja rosacean hoitoon, mutta myös parantaa normaali-ihon kuntoa sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia ikääntymismuutoksia.

ESSE Glow pikakasvohoito 30 min 45 €
Ihanteellinen kun haluat hoitolan tehokkaat vaikutukset, mutta aikaa on vähemmän.
Sis. alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, hoitoampulli ja hoitovoiteet.

ESSE kasvohoito 1 h 15 min 75 €
Probioottinen kasvohoito, joka suunnitellaan ihosi tarpeiden mukaan.
Hoitosi voi olla kosteuttava / tasapainottava / puhdistava / vahvistava.
Sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana käsien tai jalkaterien hieronta.

Kasvohoidon yhteydessä hoitoampulli + 15 € Bright / Hydroboost / Hyaluronic / Clarifying / Intensity
Eläviä probiootteja sisältävä Probiotic Boost – hoitoampulli + 28 €

ESSE Detox kasvohoito 1 h 30 min 90 €
Syväpuhdistava ja tasapainottava kasvohoito rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.
Sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, esinaamio ja höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitoampulli, hoitonaamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutus aikana rentouttava decoltee ja niska-hartiaseudun hieronta.

ESSE Ageless kasvohoito 1 h 30 min 100 €
Anti-age vaikutteinen tehohoito kypsälle iholle sekä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia.
Sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, hoitoampulli, hoitogeelin imeytys ultra-äänellä, pitkä hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana käsien tai jalkaterien hieronta.

ESSE Tuhkimo-hoito 2 h 135 €
Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään yläselän rentouttava hieronta. Hoito jatkuu yksilöidyllä kasvohoidolla.
Sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, hoitoampulli
, hieronta, naamio, jonka vaikutusaikana päänhieronta sekä hoitovoiteet. Lopuksi kulmien siistiminen.

3x sarjahoitona Esse-kasvohoidot -10%. Sarjahoidot maksettava ensimmäisen hoitokerran yhteydessä.

Laitehoidot

Ultraääni + ihonpuhdistus 60 min 65 €
Ihonpuhdistus menetelmä, jossa ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistetaan kuolleita ihosoluja uudistaen ihon ulointa kerrosta.
Sis. alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio ja niska-hartia seudun hieronta ja hoitovoiteet.

Ultraääni-hoitoon vaikuttavat rajoitteet: raskaus, epilepsia, verenkiertohäiriöt, suuret ihonalaiset metallinosat, sydämen vajaatoiminta tai sydämen tahdistin, syöpä, tuberkuloosi ja kilpirauhashäiriöt (kaulan alueella).

Timanttikuorinta 50 min 70 €
Timanttikuorintahoito poistaa kivuttomasti kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaen ihohuokosia sisältäpäin, jolloin ihon sävy normalisoituu ja kirkastuu. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa aktivoimalla ihon toimintoja ja vilkastuttamalla mikroverenkiertoa. Menetelmällä voidaan hoitaa sarjahoidoilla pigmenttivirheitä ja arpeumia.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, niska-hartia seudun hieronta ja hoitovoiteet.

Käsi- ja jalkahoidot

Hoidon yhteydessä kynsien värilakkaus valitsemasi kynsilakan hinnalla, lakkapullon saat omaksesi. Hygieniasyistä emme lakkaa samoilla lakoilla. Mainitse varauksen yhteydessä mikäli haluat lakkauksen, varaamme hoidon yhteyteen lisäaikaa. Idun Minerals kynsilakka 10,00 €.

Pikamanikyyri 30 min 35 €
Sis. kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide.

Pehmeät kädet -käsihoito 1 h 15min 50 €
Käsien kuorinta, kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito, hoitokylpy käsille ja rentouttava käsien ja käsivarsien hieronta, lopuksi lämmin parafiinihoito. Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja.

Pikaparafiinihoito käsille muun hoidon yhteydessä 20 €
Ihoa ravitseva lämmin parafiini syväkosteuttaa, parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin.

Klassinen jalkahoito 1 h 55 €
Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lopuksi rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta.

Spa-jalkahoito 1 h 15 min 70 €
Virkistävä ihon pintaverenkiertoa stimuloiva hoito. Hoitoon sisältyy lämmittävä jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito ja elvyttävä Esse detox-naamio. Lopuksi rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta.

Varpaan kynsienleikkaus 25 min 20 €
Lämmin jalkakylpy, kynsien leikkaus ja viilaus, hoitovoide.

Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus

Joka 5. kestovärjäys ja muotoilu -50 %!

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + kulmien muotoilu 35 €
/ kasvohoidon yhteydessä 30 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 20 €
/ kasvohoidon yhteydessä 15 €

Ripsien tai kulmien kestovärjäys 20 €
/kasvohoidon yhteydessä 15 €

Kulmien muotoilu 15 €
/ kasvohoidon yhteydessä 10 €

Rolly King ripsien kestotaivutus 1h 30min 75 € (ikäraja 16v.)
sis. ripsien kestovärjäys

Ehostukset

Päivämeikki 45 min 45 €
Juhlameikki 75 min 70 €

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

Joka 5. sokerointi -50 %!

Huulet TAI leuka 15 €

Huulet + leuka 20 €

Kainalot 22

Käsivarret 24 €

Sääret 32 €

Sääret + reidet 55 €

Bikinilinja 27 €

Brasilialainen 75 €

Sokerointipaketti 75 €
sis. bikinilinjan, kainaloiden ja säärten sokeroinnin.

Vartalohoidot

Hot Stone Kuumakivihieronta 1h 30 min 75
Tuhansia vuosia vanha syvärentouttava hoitomenetelmä, jonka vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva. Kuumakivihieronnassa miellyttävän lämpöisiä kiviä liu’utetaan pehmeästi keholla, jolloin kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä.
Kuumakivihieronnan esteet: Sydämen- ja munuaisten vajaatoiminta tai muu sydänsairaus, sairaudet, joissa kehon lämmönsietokyky ja tunto on alentunut,  rikkoutunut ja tulehtunut iho.

Itämainen päähieronta 45 min 50 €
Itämainen päähieronta on rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito on aineeton ja se tehdään hartioiden, niskan ja päänahan alueelle asiakkaan istuessa. Itämaisessa päähieronnassa on yhdistelty useampia hierontatekniikoita, ja hoidon tarkoituksena on tasapainottaa ja rauhoittaa mieltä. Ihanteellinen yhdistettäessä kasvohoitoon.

Lempeä aromahieronta 1h 30min 80 €
Kevyt kokovartalohieronta tehdään lämpimällä viinirypäleensiemenöljyllä, johon sekoitetaan valitsemasi eteerinen tuoksuöljy. Hoidon jälkeen olosi on täydellisesti rentoutunut.

Ryhmille

Hemmotteluhetki 39 €/hlö 4-6hlö per ryhmä

Järjestämme Hemmotteluhetkiä 4-6 hengen ryhmille Sagatar-hoitolan tiloissa, tulkaa nauttimaan hyvästä seurasta ystävien, työkavereiden tai vaikkapa polttariporukan kesken!

Jokainen saa tehdä itselleen kasvohoidon kosmetologien opastuksessa Esse Probiotic Skincare -ihonhoitosarjan tuotteilla. Teemme myös toisillemme käsien hieronnat ja kosteuttavat parafiinihoidot.  Mahdollisuus tuoteostoihin erikoiseduin. Tarjoilemme pientä suolaista ja lasilliset kuohuvaa.

Mikäli olet kiinnostunut Hemmotteluhetkestä, ota yhteyttä info@sagatar.fi niin olemme sinuun yhteydessä.