Oppilastyöt 13.1.- 21.2.2020

3.vuoden kosmetologiopiskelija Minja tekee hoitolassamme työharjoittelua 13.1.-21.2. välisenä aikana, tarjolla on rentouttavia hoitoja edullisempaan oppilastyöhintaan.

Klassinen kasvohoito 1 h 15 min 65 €
Ihotyypin mukainen kasvohoito, joka toteutetaan Atopik tai Avene -ihonhoitosarjalla. Sis. alkupuhdistus, kuorinta/ultra-ääni ihonpuhdistus, hieronta, hoitonaamio, loppuvoide.

Timanttikuorinta 1 h 60 €
Timanttikuorinta on ihoa kirkastava, uudistava, kiinteyttävä ja pintajuonteita tasoittava laitehoito kasvoille.

Aromahieronta 1 h 30 min 65 €
Rentouttava kokovartalohieronta, joka on kevyempää kuin klassinen hieronta. Aromahieronnassa hyödynnetään luomulaatuisista kasveista uutettujen eteeristen tuoksuöljyjen terapeuttisia ominaisuuksia.

Lämpimät kivet 1 h 30 min 60 €
Koko kehon rentouttava hieronta, jonka sisältämät hierontaliikkeet ovat rauhallisia. Hieronnan apuvälineenä käytetään sileäpintaisia vuolukiviä, jotka luovuttavat lämpöä tasaisesti ja miellyttävästi syvälle lihaksiin laukaisten lihasjännityksiä.

Virkistävä jalkahoito 1 h 15 min 45 €
sis. jalkakylpy, kuorinta jaloille ja säärille, kovettumien poisto käsin, kynsienleikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta, loppuvoiteet.

Spa käsihoito 1 h 15 min  45 €
sis. kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta, lämmin parafiini.

Sokeroinnit – 20% (ei brasilialainen)
Ripsien ja kulmien kestovärjäykset – 15 %!


Ajanvaraukset puhelimitse 040 161 8806, sähköisesti https://www.sagatar.fi/ajanvaraus/ tai paikan päällä Sagatar-hoitolasta tai Sampo Apteekista.