Ajanvaraus

Varaa aikasi hoitolaamme tästä! Mahdolliset lisätiedot tai toiveet lisähoidoista voit täyttää Muistiinpanoja-kenttään, jolloin olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä. Saman päivän vapaat ajat eivät näy sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä, voit tiedustella saman päivän vapaita aikoja soittamalla.

Huom! Peru tai siirrä varattu aika viimeistään yhtä vuorokautta aiemmin puhelimitse p. 040 161 8806. Saman päivän aikana tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % palvelun hinnasta, kokonaan peruuttamattomista hoidoista veloitamme täyden 100 % palvelun hinnasta.


Hyvä asiakas,

Olemme Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäseniä ja kauneudenhoitoalan koulutettuja ammattilaisia, joiden osaamiseen kuuluu myös korkea aseptiikka. Käytämme viranomaissuositusten mukaisesti hoitojen aikana maskia ja palvelemme aina yhtä asiakasta kerrallaan.

Asioithan meillä vain terveenä. Jos olet sairastunut, otathan meihin yhteyttä lyhyelläkin varoitusajalla sopiaksesi uuden hoitoajan. Muistathan perua aikasi myös karanteenin ja eristyksen ajalta.

Kiitos, että välität.

 

Kesä on tullut ja niin myös tekijöidemme kesälomat alkavat. Vapaita aikoja on nyt vakituiselle porukalle erittäin rajoitetusti. Kesälomien jälkeen aikoja löytyy taas paljon enemmän.


  • Tapaamisen tiedot

  • Tietosi