HENKILÖKUNTA


Marianne
SKY-kosmetologi
(Äitiysvapaalla, palaa takaisin tammikuun aikana 2023)

Marianne on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2014 ja on ollut alalla valmistumisestaan lähtien. Hän toiminut Sagatar-hoitolassa kosmetologina hoitolan perustamisesta v.2016 alkaen. Mariannen hoitotarjontaan ja erityisosaamiseen kuuluvat erityisesti hoidolliset hoidot kuten kasvo-, jalka- ja käsihoidot. Lisäksi hän tekee ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä, lash & brow lifteja, sekä rentouttavia hierontoja.Liisa
SKY-kosmetologi

Liisa on aloittanut Sagatar-hoitolassa työharjoittelijana vuonna 2017 ja jatkanut siitä lähtien valmistuttuaan kosmetologiksi samana vuonna. Sagatar-hoitolassa Liisa tekee kasvo-, jalka- ja käsihoitoja, rentouttavia hierontoja, ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä sekä lash & brow liftejä. Lisäksi Liisa on erikoistunut sokerointeihin ja onkin vakuuttanut monet asiakkaat sokerointitekniikallaan. Uutena palveluna löytyy myös hiuspohjan tutkimukset.


Jenna
SKY-kosmetologi

(Sijaistamassa Mariannen äitiysvapaata tammikuun alkuun 2023)

Jenna on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2007 ja toiminut aiemmin kauneudenhoitoalan yrittäjänä 12 vuoden ajan. Jennan palveluvalikoimaan kuuluvat kasvo-, jalka- ja käsihoidot, ripsien- ja kulmien kestovärjäkset, lash & brow liftit, kuumakivihieronta, aromahieronta, hiuspohjan tutkimukset sekä sokeroinnit.