HENKILÖKUNTA


Marianne
SKY-kosmetologi

Marianne on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2014 ja on ollut alalla valmistumisestaan lähtien. Hän toiminut Sagatar-hoitolassa kosmetologina hoitolan perustamisesta vuodesta 2016 alkaen. Mariannen hoitotarjontaan ja erityisosaamiseen kuuluvat erityisesti hoidolliset hoidot kuten kasvo-, jalka- ja käsihoidot. Lisäksi hän tekee ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä, lash & brow lifteja, rentouttavia hierontoja sekä uutena palveluna osaa sokeroinneista.Liisa
SKY-kosmetologi

Liisa on aloittanut Sagatar-hoitolassa työharjoittelijana vuonna 2017 ja jatkanut siitä lähtien valmistuttuaan kosmetologiksi samana vuonna. Sagatar-hoitolassa Liisa tekee kasvo-, jalka- ja käsihoitoja, rentouttavia hierontoja, ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä sekä lash & brow liftejä. Lisäksi Liisa on erikoistunut sokerointeihin ja onkin vakuuttanut monet asiakkaat sokerointitekniikallaan. Uutena palveluna löytyy myös hiuspohjan tutkimukset.


Mira
SKY-kosmetologi

Mira on suorittanut Sagatar-hoitolassa työharjoittelun vuonna 2018 ja jatkanut omalla toiminimellä siitä lähtien valmistuttuaan kosmetologiksi 2019. Sagatar-hoitolassa Mira tekee muutamina päivinä viikossa kasvo-, jalka- ja käsihoitoja, rentouttavia hierontoja, ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä, lash & brow liftejä sekä sokerointeja.

 

SKY-tähtimerkkiä kantava kosmetologi on varmasti koulutettu ammattilainen.