HENKILÖKUNTA


Marianne
SKY-kosmetologi
(Äitiysvapaalla)

Marianne on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2014 ja on ollut alalla valmistumisestaan lähtien. Hän toiminut Sagatar-hoitolassa kosmetologina hoitolan perustamisesta v.2016 alkaen. Mariannen hoitotarjontaan ja erityisosaamiseen kuuluvat erityisesti hoidolliset hoidot kuten kasvo-, jalka- ja käsihoidot. Lisäksi hän tekee ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä, lash & brow lifteja, sekä rentouttavia hierontoja.Liisa
SKY-kosmetologi

(Kesälomalla 27.6.-26.7.2022)

Liisa on aloittanut Sagatar-hoitolassa työharjoittelijana vuonna 2017 ja jatkanut siitä lähtien valmistuttuaan kosmetologiksi samana vuonna. Sagatar-hoitolassa Liisa tekee kasvo-, jalka- ja käsihoitoja, rentouttavia hierontoja, ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä sekä lash & brow liftejä. Lisäksi Liisa on erikoistunut sokerointeihin ja onkin vakuuttanut monet asiakkaat sokerointitekniikallaan. Uutena palveluna löytyy myös hiuspohjan tutkimukset.


Jenna
SKY-kosmetologi

(Kesälomalla 6.6.-27.6.2022)

Jenna on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2007 ja toiminut aiemmin kauneudenhoitoalan yrittäjänä 12 vuoden ajan. Jennan palveluvalikoimaan kuuluvat kasvo-, jalka- ja käsihoidot, ripsien- ja kulmien kestovärjäkset, lash & brow liftit, kuumakivihieronta sekä sokeroinnit.

 

Maija

SKY-kosmetologi

Maija on valmistunut kosmetologiksi tänä keväänä 2022 ja hänet muistetaan jo työssäoppimisjaksolta, jonka hän suoritti Sagatar-hoitolassamme. Maijan palveluvalikoimaan kuuluvat kasvo-, jalka-, ja käsihoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, lash & brow liftit, kuumakivi- sekä aromahieronnat sekä sokeroinnit.

Maija tuuraa vakituisen henkilökuntamme kesälomia 6.6.- 22.7.2022.