HENKILÖKUNTA


Marianne
SKY-kosmetologi

Marianne on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2014 ja on ollut alalla valmistumisestaan lähtien. Hän toiminut Sagatar-hoitolassa kosmetologina hoitolan perustamisesta lähtien v. 2016. Mariannen hoitotarjontaan ja erityisosaamiseen kuuluvat erityisesti hoidolliset hoidot kuten kasvo-, jalka- ja käsihoidot. Lisäksi hän tekee ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä, ripsien kestotaivutuksia sekä kuumakivihierontoja. Marianne on sertifioitu Esse-kosmetologi.


Liisa
SKY-kosmetologi

Liisa on aloittanut Sagatar-hoitolassa työharjoittelijana vuonna 2017 ja jatkanut kosmetologina valmistuttuaan samana vuonna. Sagatar-hoitolassa Liisa tekee kasvo-, jalka- ja käsihoitoja, meikkejä, ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä, ripsien kestotaivutuksia ja ihonhoitokonsultaatioita. Liisa on erikoistunut sokerointeihin ja hemmotteluhierontoihin.


Marina
SKY-kosmetologi

Marina on tullut tutuksi jo opiskeluaikoina ja valmistuttuaan vuonna 2017 hän aloitti hoitolassa lomasijaisena. Marina on saanut kiitosta rentouttavista hemmotteluhieronnoistaan ja tekee lisäksi käsi- ja jalkahoitoja, ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä sekä laitekasvohoitoja.