Tuotesarjat

Lue lisää tuotesarjoista tältä sivulta. Tarkat kuvaukset eri hoitojen sisällöstä, kestosta ja hinnoista löydät Hinnasto-sivulta.


esse

Esse on luomusertifioitu hoitolasarja, joka pohjautuu anti-age-vaikutteisiin kasviantioksidantteihin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – probioottiseen ihonhoitoon. Probioottisella ihonhoidolla pyritään vaikuttamaan ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet. Tämä on luultua tärkeämpää kauniin, terveen ja hyvinvoivan ihon saavuttamiseksi. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon oikeaa pH-tasapainoa. Esse-tuotteet pohjautuvat ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja –uutteisiin, joilla imitoidaan ihon luontaista rasvahappovaippaa ja sidotaan kosteutta ihoon.  Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan  valikoituja, iholle hyödyllisiä mikrobeja sekä probioottisia uutteita, jotka mm. auttavat hidastamaan ihon ennenaikaisia ikääntymisprosesseja.  Valikoituihin Esse-tuotteisiin lisätään myös eläviä probiootteja, jotka kolonisoituvat ihoon tasapainottaen sen toimintoja ja vahvistaen sen suojamekanismeja.

Tuotesarjan sivuille »


Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty sopimaan kaikista herkimmällekin holle. Atopik-tuotteet ovathyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on suunnattu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Löydät sarjasta myös fysikaaliset aurinkosuojatuotteet. Sarja on gluteeniton & vegaaninen.

Tuotesarjan sivuille >>


 avene

Avène-dermokosmetiikkasarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle, mutta se sopii erinomaisesti myös muille ihotyypeille. Tuotesarjan valmistaja Pierre Fabre on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-lähdeveteen, jonka on jo 1700-luvulta lähtien tiedetty rauhoittavan ihoa. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö ja määrä on minimoitu, ja tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan sivuille »


idun

IDUN Minerals on ruotsalainen mineraalimeikkisarja, jonka hoitavat ja suojaavat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu mineraalimeikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto ja luomi- ja ripsivärejä. Valittavana on myös sarjaan kuuluvia meikkisiveltimiä ja niille tarkoitettua puhdistusainetta.

Tuotesarjan omat kotisivut »