Tuotesarjat

ESSE SKINCARE – PROBIOOTTISTA IHONHOITOA

"Ihoa tulee hoitaa, kuten luonto on tarkoittanut" 
- Trevor Steyn kemisti, perustaja Esse Skincare

ESSE-ihonhoitofilosofian mukaan ihoa tulee hoitaa kuten ekosysteemiä. Kun ihon mikrobiomia vahvistetaan, ihon luonnollinen suojamekanismi toimii paremmin, kosteustasapaino säilyy parempana, herkkyydet vähenevät ja iho pysyy kokonaisuudessaan terveempänä.  Samalla ihon ennenaikainen ikääntyminen hidastuu.

Nykyaikainen elämäntapamme on johtanut siihen, että suuri osa ihomme monimuotoisesta mikrobikannasta on kadonnut. Olemme vähemmän kontaktissa luontoon kuin esi-isämme ovat olleet, joka johtaa mikrobien monimuotoisuuden vähenemiseen. Myös pinta-aktiivisia aineita ja parabeeneja sisältävien teollisten tuotteiden käyttö riisuu mikrobiomiamme. Tuloksena tästä on herkän ihon, aknen ja muiden iho-ongelmien valtava lisääntyminen.

Tiede ihon uusiutumisen takana

Probioottinen ihonhoito on luonnollinen ja pitkäkestoinen keino hoitaa epätasapainotiloja, kuten atooppista ihottumaa, aknea, rosaceaa, POD:ia, mutta voimme myös parantaa normaali-ihon kuntoa sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa ihon ikääntymismuutoksia.

Esse auttaa luomaan ihollesi sellaisen ympäristön, joka mahdollistaa luonnollisten mikrobien monimuotoisuuden palata ja kukoistaa. Terveen ja hyvinvoivan ihon mikrobiomi toimii ihon suojakilpenä, joka estää potentiaalisten patogenien lisääntymistä ihossa. Iholle siis luodaan olosuhteet, joissa haittatekijät eivät viihdy. Probiootit ja prebiootit orgaanisissa koostumuksissa auttavat palauttamaan ihon tasapainon prosessissa, jota kutsumme termillä ”rewilding” eli uudelleen viljelemiseksi.

         

Tuotesarjan sivuille »


Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty sopimaan kaikista herkimmällekin holle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on suunnattu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Löydät sarjasta myös fysikaaliset aurinkosuojatuotteet. Sarja on gluteeniton & vegaaninen.

Tuotesarjan sivuille >>