Hoitomenu

Peruskasvohoidot
ESSE-kasvohoidot
Laitekasvohoidot
Käsi- ja jalkahoidot
Vartalohoidot
Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus
Sokeroinnit

Peruskasvohoidot

Nuoren ihon kasvohoito 1 h 65 €
Tasapainottava ja puhdistava kasvohoito suunnattu nuoren ihon (12-18v) tarpeisiin. Hoidossa keskitytään ihon puhdistukseen mekaanisesti sekä ihon rauhoittamiseen.
Sis. alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti, hoitonaamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana niska-hartiaseudun rentouttava hieronta.

Atopik Sensitive 1 h 75 €
Atopik Sensitive kasvohoito auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa sekä vähentämään ihon punoitusta. Vahvistavan ja ihoa hemmottelevan hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta.
Sis. lämmin jalkakylpy, kasvojen alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Atopik Anti-Age 1 h 15 min 85 €
Kiinteyttävä ja ihoa uudistava Atopik Anti-Age kasvohoito on ylellinen tehohoito, jonka jälkeen iho on kimmoisampi ja heleämpi.
Sis. lämmin jalkakylpy, kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, silmän- sekä huultenympäryshoito, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Atopik silmänympäryshoito 30 min 35 €
Virkistävä ja kosteuttava hoito väsähtäneille silmänalusille ja kuivalle silmänympärysiholle sisältäen hiuspohjan hieronnan.

ESSE-kasvohoidot

Esse Organic Skincare on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, jonka ihonhoitofilosofia pohjautuu uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomin hoitamiseen. Essen probioottinen ihonhoito vaikuttaa ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet.

Esse-hoidoista voit saada apua erilaisten iho-ongelmien, kuten atooppisen ihon, aknen ja rosacean hoitoon, mutta voimme myös parantaa normaali-ihon kuntoa sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa ihon ikääntymismuutoksia. 

ESSE Express tutustumishoito 30 min 50 €
Esse Express -kasvohoito tutustuttaa ihosi ja mielesi Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut ja hoitovoiteet.

ESSE Experience kasvohoito 1 h 85 €
Yksilöllinen probioottinen kasvohoito , joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!
Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion, sekä hoitovoiteet. Experience -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat: hiuspohjan rentouttava käsittely / käsien hemmotteleva hieronta / silmänympärysalueen stimuloiva hieronta.

ESSE Signature Experience kasvohoito 1 h 30 min 115 €
Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle! Erilaisten hierontatekniikoiden ja ihollesi valitun hoitoampullin avulla saat yksilöllisen hoitokokemuksen joka ikisellä kerralla.
Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion sekä hoitovoiteet. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat: hiuspohjan rentouttava käsittely / silmänympärysalueen stimuloiva hieronta / käsien hemmotteleva hieronta /  jalkaterien virkistävä hieronta.

ESSE Ultimate Experience kasvohoito 2 h 145 €
Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin!
Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen kuoritaan ja hierotaan selkä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen akupainannan ja Signature-/lifting-/lymfahieronnan. Hoidon vaikutuksia tehostetaan eläviä probiootteja sisältävällä erikoisampullilla, joka imeytyy ihoon rauhoittavan Esse Exclusion -kasvonaamion alla. Naamion vaikutusaikana saat nauttia yhdestä valitsemastasi lisäpalvelusta. Vaihtoehdot ovat: hiuspohjan rentouttava käsittely / silmänympärysalueen stimuloivahieronta / käsien hemmotteleva hieronta / jalkaterien virkistävä hieronta.

Laitehoidot

Ultraääni + ihonpuhdistus 60 min 70 €
Ihonpuhdistus menetelmä, jossa ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistetaan kuolleita ihosoluja uudistaen ihon ulointa kerrosta.
Sis. alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio, decoltee & niska-hartiahieronta, hoitovoide.

Huom! Ultraääni-hoidon vasta-aiheet; raskaus, epilepsia, verenkiertohäiriöt, suuret ihonalaiset metallinosat, sydämen vajaatoiminta tai sydämen tahdistin, syöpä, tuberkuloosi ja kilpirauhashäiriöt (kaulan alueella).

Timanttikuorinta 50 min 75 €
Timanttikuorintahoito poistaa kivuttomasti kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaen ihohuokosia sisältäpäin, jolloin ihon sävy normalisoituu ja kirkastuu. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa aktivoimalla ihon toimintoja ja vilkastuttamalla mikroverenkiertoa.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, decoltee & niska-hartiahieronta, hoitovoide.

Huom! Timanttikuorintahoidon vasta-aiheet; ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes, ruusufinni), ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen- tai yliherkkä iho. Lääkityksistä esteenä; kortison, isotretinoiini (roaccutan), jopa 6 kk kuurin päätyttyä, koska iho on ohentunut.

Käsi- ja jalkahoidot

Hoidon yhteydessä kynsien värilakkaus kynsilakan hinnalla, lakkapullon saat omaksesi. Hygieniasyistä emme lakkaa samoilla lakoilla. Huomaathan, että jalkahoitomme ovat hemmottelevia. Meillä ei ole käytössä kynsien ohentamista varten olevia laitteita.

Pikamanikyyri 30 min 40 € / lakkauksella + 10 € 50 min
Sis. kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide.

Pehmeät kädet -käsihoito 1 h 15 min 65 € / lakkauksella + 10 € 1h 40 min
Käsien kuorinta, kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito, hoitokylpy käsille ja rentouttava käsien ja käsivarsien hieronta, lopuksi lämmin parafiinihoito. Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja.

Pikaparafiinihoito käsille muun hoidon yhteydessä 20 €
Ihoa ravitseva lämmin parafiini syväkosteuttaa, parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin.

Klassinen jalkahoito 1 h 70 € / lakkauksella + 10 € 1 h 15 min
Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lopuksi rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta.

SPA-jalkahoito 1 h 15 min 80 € / lakkauksella + 10 € 1 h 30 min
Virkistävä ihon pintaverenkiertoa stimuloiva hoito väsyneille ja kuiville jaloille. Hoitoon sisältyy lämmittävä jalkakylpy, Essen kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, raspaus ja rentouttava jalkahieronta Essen jalkanaamiolla, jonka tarkoituksena on vapautta koko kehon jännitys.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville Esse kuorinnan ja Esse naamion takia.

Varpaan kynsienleikkaus 25 min 30 €
Lämmin jalkakylpy, kynsien leikkaus ja viilaus, hoitovoide.

Vartalohoidot

Itämainen päähieronta 40 min 50 €
Itämainen päähieronta on rauhoittava hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito on aineeton, eikä se vaadi riisuutumista. Hieronta tehdään hartioiden, niskan ja päänahan alueelle asiakkaan istuessa. Itämaisessa päähieronnassa on yhdistelty useampia hierontatekniikoita, ja hoidon tarkoituksena on tasapainottaa ja rauhoittaa mieltä.

Hot Stone Kuumakivihieronta 1 h 30 min 85 
Tuhansia vuosia vanha syvärentouttava hoitomenetelmä, jossa hierotaan koko keho rauhallisilla hierontaliikkeillä. Hieronnan apuvälineenä käytetään kotimaisia vuolukiviä, jotka luovuttavat lämpöä tasaisesti ja miellyttävästi syvälle lihaksiin. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä.
Kuumakivihieronnan esteet: Sydämen- ja munuaisten vajaatoiminta tai muu sydänsairaus, sairaudet, joissa kehon lämmönsietokyky ja tunto on alentunut,  rikkoutunut ja tulehtunut iho, raskaus, akuutti tulehdus / infektio.

Lempeä aromahieronta 1 h 30 min 85 €
Aromahieronta on hemmotteleva ja rentouttava kokovartalohieronta, ja riippuen käytetystä öljystä virkistää tai rauhoittaa mieltä. Klassiseen hierontaan verrattuna, aromahieronta on kevyempää ja se tehdään laajoilla rauhallisilla liikkeillä.
Aromahieronnan esteet: tulehdukset ja haavat hoidettavalla alueella, kuume, akuutti tulehdus / infektio, tarttuvat ihotaudit, tuoreet vammat, pahanlaatuiset kasvaimet ja sädehoito, raskaus.

Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus

Joka 5. kestovärjäys ja muotoilu -50 %!

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + kulmien muotoilu n. 45 min 35 € 
/ kasvohoidon yhteydessä 30 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu n. 25 min 25 € 
/ kasvohoidon yhteydessä 20 €

Ripsien tai kulmien kestovärjäys n. 25 min 20 €
/kasvohoidon yhteydessä 15 €

Kulmien muotoilu n. 20 min  20 € 
/ kasvohoidon yhteydessä 15 €

Lash lift 1 h 30 min 75 € (ikäraja 16v.)
Lash lift on omiin ripsiin tehty luonnollinen kestotaivutus joka kestää ripsissä 6-12 viikkoa. Kun ripset kaartuvat kauniisti, niin katse avartuu ja mekaanista taivutusta ei tarvitse tehdä. Sisältää kestovärin ripsiin. Tule taivutus hoitoon puhtailla ripsillä. Taivutuksen voi uusia 2 kk välein.

Brow lift 1 h 45 € (ikäraja 16v.)
Brow liftissä lopputulos luodaan täysin omista kulmakarvoista ja kulmakarvojen muoto toteutetaan yhdessä asiakkaan toiveiden ja kasvonpiirteiden mukaisesti. Tekniikassa asetellaan omat kulmakarvat haluttuun muotoon niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä. Browliftin jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon. Kulmat myös värjätään kestovärillä. Brow lift pysyy kauniina n. 3-4 viikkoa, riippuen karvojen kasvuvauhdista. Käsittelyn voi uusia 6 viikon välein.

Lash Lift + Brow Lift kestotaivutuspaketti n. 2h / 100 €

Huom! Brow ja Lash liftin vasta-aiheet: Raskaus, imetys, alopecia, sytostaatti- ja sädehoidot, silmätulehdus. Taivutushoidon jälkeen kulmia/ripsiä ei saa kastella 24 h.

Sokerointi

Sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Karvat pysyvät poissa n. 3-8- viikkoa, ja uusi karva on heikompaa. Menetelmällä voidaan poistaa karvoja kaikilta ihoalueilta. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä se sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita tai hajusteita.

Joka 5. sokerointi -50 %!

Huom. SKY-kosmetologimme Marianne tekee sokerointeja (sääret, kainalot, kädet) harjoitteluhintaan -15%. Huomaathan, että sokerointiin käytettävä aika voi olla pidempi.

Huulet TAI leuka 15 €

Huulet + leuka 20 €

Kainalot 22

Käsivarret 24 €

Sääret 32 €

Sääret + reidet 55 €

Bikinilinja 27 €

Brasilialainen NAISET 75 €

Brasilialainen MIEHET 80 €

Selkä 50 €

Sokerointipaketti 75 €
sis. bikinilinjan, kainaloiden ja säärten sokeroinnin.

Shoppailuvartti 15 min – Free

Voit varata sähköisestä ajanvarauksestamme ajan, jolloin voit tulla rauhassa ostoksille. Kosmetologiltamme saat henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta sinulle sopivien tuotteiden valinnassa ja ihon kotihoidossa.

Hiuspohjan tutkimus 25 min

Hiuspohjan tutkimus 25 min  20 €

Hiuspohjan tutkimus eli mikrokamera-analyysi auttaa erilaisiin hiuspohjan ongelmien hoitoon. Käyttämämme mikrokamera suurentaa kuvan hiuspohjasta jopa 200-400 kertaisesti ilman lämpenemistä ja onkin siten 100 % turvallinen menetelmä hiuspohjaa sekä hiuksia koskevan analyysin tekemiseen. Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat mm. liika rasvoittuminen, hiusten lähtö, kutiava päänahka, hiusten ohentuminen ja hilseily. Kamera suurentaa hiuspohjan näyttöruudulle, jolloin myös sinä itse näet halutessasi tilanteen. Tutkimuksen pohjalta voimme suositella oikeanlaisia tuotteita kotikäyttöön.