Hoitomenu

Peruskasvohoidot
ESSE-kasvohoidot
Laitekasvohoidot
Käsi- ja jalkahoidot
Vartalohoidot
Kestovärjäykset ja kestotaivutukset
Sokeroinnit

Hinnasto päivitetty 23.2.2024

Peruskasvohoidot

Nuoren kasvohoito 1 h 65 €
Alle 18-vuotiaille suunniteltu tasapainottava ja syväpuhdistava kasvohoito. 
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana rentouttava niska-hartiaseudun hieronta.

Atopik Sensitive 1 h 75 €
Atopik Sensitive kasvohoito auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa sekä vähentämään ihon punoitusta. Vahvistavan ja ihoa hemmottelevan hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta.
Sis. lämmin jalkakylpy, kasvojen alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Atopik Anti-Age 1 h 15 min 85 €
Kiinteyttävä ja ihoa uudistava Atopik Anti-Age kasvohoito on ylellinen tehohoito, jonka jälkeen iho on kimmoisampi ja heleämpi.
Sis. lämmin jalkakylpy, kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

ESSE-kasvohoidot

Esse Probiotic Skincare on probioottinen ihonhoitosarja, joka tarjoaa valikoiman ammattitason räätälöityjä ihon rewilding-hoitoja, jotka sisältävät edistyksellisiä pre- ja probiootteja, sekä elävien probioottien käyttöä hoidoissa. Esse Experience -hoidot ovat maailman ensimmäisiä, tieteeseen perustuvia hoitoja, joissa iho saatetaan uudelleen Esse-tuotteiden avulla sen luonnolliseen villiin tilaan.

Tämä biotekniikan edelläkävijäbrändi perustuu viimeaikaiseen tutkimukseen, ja niillä on useita tieteellisesti perusteltuja etuja, mm:

  • Kollageenin tuotannon tehostaminen
  • Rauhoittava stressin poistaminen
  • Tulehduksenvastaiset ominaisuudet
  • Ihon suojabarriäärin vahvistaminen
  • Ihon luonnollisen ekosysteemin palauttaminen

ESSE Express tutustumishoito 30 min 50 €
Tämä hoito tutustuttaa ihosi Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, kasvojen akupainannan ja hoitovoiteet.

ESSE Experience kasvohoito 1 h 85 €
Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!
Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion, sekä hoitovoiteet. Experience -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat: hiuspohjan rentouttava käsittely / käsien hemmotteleva hieronta / silmänympärysalueen stimuloiva hieronta.

ESSE Signature Experience kasvohoito 1 h 30 min 115 €
Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle! Erilaisten hierontatekniikoiden ja ihollesi valitun hoitoampullin avulla saat yksilöllisen hoitokokemuksen joka ikisellä kerralla.
Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Esse Signature-/ Lifting*- /Anti-inflammatory* hieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion sekä hoitovoiteet. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat: hiuspohjan rentouttava käsittely / silmänympärysalueen stimuloiva hieronta / käsien hemmotteleva hieronta /  jalkaterien virkistävä hieronta.

ESSE Live Probiotic Experience kasvohoito 2 h 145 €
Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin!
Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään hermostoa rauhoittava kevyt selkähieronta. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen akupainannan ja Esse Signature-/Lifting*-/Anti-inflammatory* hieronnan. Hoidon vaikutuksia tehostetaan eläviä probiootteja sisältävällä erikoisampullilla, joka imeytyy ihoon rauhoittavan Esse Exclusion -kasvonaamion alla. Naamion vaikutusaikana saat nauttia yhdestä valitsemastasi lisäpalvelusta. Vaihtoehdot ovat: hiuspohjan rentouttava käsittely / käsien hemmotteleva hieronta / jalkaterien virkistävä hieronta.

*Esse Lifting hieronta – ikääntyvälle iholle
Lifting-hieronta on täydellinen valinta, jos olet huolestunut ikääntymisen merkeistä, kuten juonteista ja rypyistä tai kimmoisuuden menetyksestä. Napakat painallukset mahdollistavat syvän kasvojen alueen rentoutuksen ja näin ne vapauttavat jännitystä ja mahdollistavat ihon tasaisemman ulkonäön. Hoidon napakoiden otteiden vuoksi sitä ei ole tarkoitettu herkälle iholle.

*Esse Anti-inflammatory – tulehdusta helpottava hieronta
Anti-inflammatorista hierontaa voidaan käyttää kaikkien ihotyyppien ja huolenaiheiden hoitoon, erityisesti niille, jotka kamppailevat tulehduksellisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin, ekseeman ja dermatiitin kanssa. Hieronta keskittyy rauhoittamaan yliaktiivista hermostoa ja vähentämään tulehdusta intensiivisellä stimulaatiolla ja imusolmukkeiden aktivaatiolla. Hieronta sopii hyvin erittäin herkälle iholle tai erittäin stressaantuneille asiakkaille, koska se stimuloi sekä lymfaattista että parasympaattista hermostoa.

Laitehoidot

Ultraääni + ihonpuhdistus 60 min 70 €
Ihonpuhdistus menetelmä, jossa ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistetaan kuolleita ihosoluja uudistaen ihon ulointa kerrosta.
Sis. alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio, decoltee & niska-hartiahieronta, hoitovoide.

Huom! Ultraääni-hoidon vasta-aiheet; raskaus, epilepsia, verenkiertohäiriöt, suuret ihonalaiset metallinosat, sydämen vajaatoiminta tai sydämen tahdistin, syöpä, tuberkuloosi ja kilpirauhashäiriöt (kaulan alueella).

Timanttikuorinta 50 min 75 €
Timanttikuorintahoito poistaa kivuttomasti kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaen ihohuokosia sisältäpäin, jolloin ihon sävy normalisoituu ja kirkastuu. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa aktivoimalla ihon toimintoja ja vilkastuttamalla mikroverenkiertoa.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, decoltee & niska-hartiahieronta, hoitovoide.

Huom! Timanttikuorintahoidon vasta-aiheet; ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes, ruusufinni), ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen- tai yliherkkä iho. Lääkityksistä esteenä; kortison, isotretinoiini (roaccutan), jopa 6 kk kuurin päätyttyä, koska iho on ohentunut.

Käsi- ja jalkahoidot

Hoidon yhteydessä kynsien värilakkaus kynsilakan hinnalla, lakkapullon saat omaksesi. Huomaathan, että jalkahoitomme ovat hemmottelevia. Meillä ei ole käytössä kynsien ohentamista varten olevia laitteita.

Pikamanikyyri 30 min 40 € / lakkauksella + 10 € 60 min
Sis. kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide.

Pehmeät kädet -käsihoito 1 h 15 min 65 € / lakkauksella + 10 € 1h 40 min
Käsien kuorinta, kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito, hoitokylpy käsille ja rentouttava käsien ja käsivarsien hieronta, lopuksi lämmin parafiinihoito. Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja. Mikäli hoidon yhteydessä tehdään lakkaus parafiini käsittely jää pois.

Pikaparafiinihoito käsille muun hoidon yhteydessä 20 €
Ihoa ravitseva lämmin parafiini syväkosteuttaa, parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin, mainitse toiveesi parafiinihoidosta varausta tehdessäsi.

Klassinen jalkahoito 1 h 70 € / lakkauksella + 10 € 1 h 15 min
Sis. lämmin jalkakylpy, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto veitsellä ja raspaus, lopuksi jalkaterien ja säärien hieronta. Huomaathan hoitoa varatessasi, että meillä ei ole käytössä kynsien ohentamista varten olevia laitteita.

SPA-jalkahoito 1 h 15 min 80 € / lakkauksella + 10 € 1 h 30 min
Tämä hoito on tarkoitettu vapauttamaan koko kehon jännitystä jalkojen kautta. Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen kynnet leikataan ja viilataan ja kynsinauhat siistitään. Seuraavaksi tehdään jalkojen ja säärien kuorinta sekä rentouttava hieronta spirulina-naamiolla. Spa-jalkahoidon lopputuloksena saat ihanan pehmeät ja kevyen tuntuiset jalat.
Tätä hoitoa ei suositella raskaana oleville hoidossa käytettävien tuotteiden vuoksi.

Varpaan kynsienleikkaus 25 min 30 €
Sis. Lämmin jalkakylpy, kynsien leikkaus ja viilaus, hoitovoide.

Vartalohoidot

Sagataren päähieronta 40 min 50 €
Sagataren päähieronta on ihana yhdistelmä erilaisia hierontatekniikoita. Hoito tehdään lämmitetyllä hoitopöydällä selinmakuulla, ja hoidon tarkoituksena on lievittää päänalueen jännityksiä ja rauhoittaa mieltä. Ensin hierotaan decolteen, olkavarsien, hartian ja niskan alue aromaattisella öljyllä rentouttavin mutta napakoin liikkein. Seuraavaksi käsitellään korvien alue ja hiuspohja itämaisin hierontatekniikoin. Hoito päättyy hiuspohjan sekä kasvojen akupainantahierontaan, joka lievittää kasvojen lihasjännitystä ja stressaantunutta mieltä.

Hot Stone Kuumakivihieronta 1 h 30 min 85 
Tuhansia vuosia vanha syvärentouttava hoitomenetelmä, jossa hierotaan koko keho rauhallisilla hierontaliikkeillä. Hieronnan apuvälineenä käytetään kotimaisia vuolukiviä, jotka luovuttavat lämpöä tasaisesti ja miellyttävästi syvälle lihaksiin. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä.

Kuumakivihieronnan esteet:
> Sydämen- ja munuaisten vajaatoiminta tai muu sydänsairaus
> Sairaudet, joissa kehon lämmönsietokyky ja tunto on alentunut
> Rikkoutunut ja tulehtunut iho
> Raskaus
> Akuutti tulehdus / vamma / infektio.
> Päihteiden vaikutuksen alaisena oleminen tai krapula.

Lempeä aromahieronta 1 h 30 min 85 €
Aromahieronta on hemmotteleva ja rentouttava kokovartalohieronta, ja riippuen käytetystä öljystä virkistää tai rauhoittaa mieltä. Klassiseen hierontaan verrattuna, aromahieronta on kevyempää ja se tehdään laajoilla rauhallisilla liikkeillä.

Aromahieronnan esteet:
>
Akuutti sairaus kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus. Antibiottikuuri.
> Tarttuvat ihotaudit
> Tulehdukset ja haavat hoidettavalla alueella
> Vaikea astma (voidaan kuitenkin tehdä ilman aromaöljyä)
> Raskaus
> Nivelreuma, lihasreuma ja kihti ovat myös vasta-aiheita hieronnalle, niiden ollessa tulehdusvaiheessa. Spastiset halvaukset (aiheuttavat lihaksen liiallista jännitystä).
> Akuutit vammat kuten lihaksen repeämä, jänteen tai nivelsiteen venähdys, ruhjevammat, palo- ja paleltumavammat sekä luunmurtumat.
> Verisuonitukokset, sydämentahdistin, hemofilia eli verenvuototauti.
> Syöpä, sädehoito tai kemoterapia (lääkärin luvalla saa hoitaa).
> Päihteiden vaikutuksen alaisena oleminen tai krapula.

Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus

Kanta-asiakkaan etu: joka 5. kestovärjäys ja muotoilu -50 %!

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + kulmien muotoilu n. 45 min 35 € 
/ kasvohoidon yhteydessä 30 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu n. 25 min 25 € 
/ kasvohoidon yhteydessä 20 €

Ripsien tai kulmien kestovärjäys n. 25 min 20 €
/kasvohoidon yhteydessä 15 €

Kulmien muotoilu n. 20 min  20 € 
/ kasvohoidon yhteydessä 15 €

Ripsien kestotaivutus (Lash lift) 1 h 30 min 75 € (ikäraja 16v.)
Lash lift on omiin ripsiin tehty luonnollinen kestotaivutus joka kestää ripsissä 6-12 viikkoa. Kun ripset kaartuvat kauniisti, niin katse avartuu ja mekaanista taivutusta ei tarvitse tehdä. Sisältää kestovärin ripsiin. Tule taivutus hoitoon puhtailla ripsillä. Taivutuksen voi uusia 2 kk välein. Taivutushoidon jälkeen ripsiä tulee olla kastelematta 24h.

Kulmien laminointi 1 h 45 € (ikäraja 16v.)
Kulmien laminointi on käsittely, jolla saat kulmistasi näyttävät ja tuuheamman näköiset. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Sisältää kulmien kestovärjäyksen. Laminoinnin jälkeen kulmat pysyvät sinun on helppo vain harjata kulmat aamuisin haluamaasi muotoon. Käsittelyn voi uusia n. 6 viikon välein, riippuen karvojen kasvuvauhdista. Kulmien laminoinnin jälkeen tulee välttää kulmien kastelua, hankausta ja korkeita lämpötiloja kuten saunaa 24h ajan.

Kestotaivutuspaketti n. 2h / 100 € (sis. ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi sekä kestovärjäys)

Huom! Brow ja Lash liftin vasta-aiheet: Raskaus, imetys, alopecia, atooppinen ihottuma käsiteltävällä alueelle, sytostaatti- ja sädehoidot, silmätulehdus.

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, ekologinen ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä se sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita tai hajusteita. Menetelmällä voidaan poistaa karvoja lähes kaikilta ihoalueilta ja säännöllisen sokeroinnin myötä karvat kasvavat takaisin hennompana ja hitaammin. Karvan takaisin kasvuvauhti on yksilöllistä, keskimääräinen sokerointiväli on n. 4-6 viikkoa. 

Kanta-asiakkaan etu: joka 5. sokerointi -50 %!

Huomioithan että sokerointiaika saattaa vaihdella tekijästä riippuen.

Huulet/leuka 15 €

Huulet + leuka 20 €

Kasvojen alue 25 €

Kainalot 25 €

Käsivarret 27 €

Sääret 36 €

Sääret + reidet 65 €

Bikinilinja 32 €

Syväbikini 40 €

Brasilialainen NAISET 79 €

Brasilialainen MIEHET 83 €

Selkä 50 €

Sokerointipaketti 80 €
sis. bikinilinjan, kainaloiden ja säärten sokeroinnin.

Ostoshetki 20 min

Veloitukseton ostosaika, jolloin saat kosmetologiltamme henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta sinulle sopivien tuotteiden valinnassa ja ihon kotihoidossa.

Hiuspohjan tutkimus 25 min

Hiuspohjan tutkimus 25 min  20 €

Hiuspohjan tutkimus eli mikrokamera-analyysi auttaa erilaisiin hiuspohjan ongelmien hoitoon. Käyttämämme mikrokamera suurentaa kuvan hiuspohjasta jopa 200-400 kertaisesti ilman lämpenemistä ja onkin siten 100 % turvallinen menetelmä hiuspohjaa sekä hiuksia koskevan analyysin tekemiseen. Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat mm. liika rasvoittuminen, hiusten lähtö, kutiava päänahka, hiusten ohentuminen ja hilseily. Kamera suurentaa hiuspohjan näyttöruudulle, jolloin myös sinä itse näet halutessasi tilanteen. Tutkimuksen pohjalta voimme suositella oikeanlaisia tuotteita kotikäyttöön.