Hoitomenu

Peruskasvohoidot
ESSE-kasvohoidot
Laitekasvohoidot
Käsi- ja jalkahoidot
Vartalohoidot
Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus
Ehostukset
Sokeroinnit
Ryhmille

Hinnasto päivitetty 1.6.2021

Peruskasvohoidot

Glow -pikakasvohoito 30 min 45 €
Ihanteellinen, kun haluat hoitolan tehokkaat vaikutukset, mutta aikaa on vähemmän.
Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, decoltee ja niska-hartiahieronta sekä loppuvoiteet.

Nuoren ihon kasvohoito 1 h 60 €
Tasapainottava ja puhdistava epäpuhtaan ihon kasvohoito suunnattu nuoren ihon (12-18v) tarpeisiin. Hoidossa keskitytään ihon puhdistukseen mekaanisesti ja ultraäänellä sekä ihon rauhoittamiseen.
Sis. alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti, hoitonaamio ja hoitovoiteet. Naamion vaikutusaikana niska-hartiaseudun rentouttava hieronta.

Avène klassinen kasvohoito 1 h 65 €
Hoidossa käytetään ranskalaisen Avène dermokosmetiikan tuotteita
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Atopik Sensitive 1 h 70 €
Atopik Sensitive kasvohoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä vähentämään ihon punoitusta. Vahvistavan ja ihoa hemmottelevan hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta.
Sis. lämmin jalkakylpy, kasvojen alkupuhdistus, alkurentoutus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Atopik Anti-Age 1 h 15 min 85 €
Kiinteyttävä ja ihoa uudistava Atopik Anti-Age kasvohoito on ylellinen tehohoito, jonka jälkeen iho on kimmoisampi ja heleämpi.
Sis. lämmin jalkakylpy, kasvojen alkupuhdistus, alkurentoutus, kuorinta, silmän- sekä huultenympäryshoito, hieronta, hoitonaamio ja hoitovoiteet.

Atopik silmänympäryshoito 30 min 30 €
Virkistävä ja kosteuttava hoito väsähtäneille silmänalusille ja kuivalle silmänympärysiholle sisältäen hiuspohjan hieronnan.

ESSE-kasvohoidot

Ihon oman mikrobiomin vaaliminen probioottien, prebioottien, antioksidanttipitoisten kasviuutteiden ja -öljyjen sekä omega-rasvahappojen avulla on luomusertifioidun Esse Probiotic Skincare hoitofilosofian ydin. Mikrobit puolustavat ja suojaavat ihoamme patogeeneiltä, ja auttavat tukemaan suojabarriäärin toimintaa sekä ehkäisevät ennenaikaista ikääntymistä.

Esse-hoidoista voit saada apua erilaisten iho-ongelmien, kuten atooppisen ihon, aknen ja rosacean hoitoon, mutta voimme myös parantaa normaali-ihon kuntoa sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia ikääntymismuutoksia. Hoidossa käytetyt tuotteet ovat aidosti ihoa ravitsevia, eivätkä ne kuormita ihoasi, kehoasi tai ympäristöä.

HUOM! Esse -hoidot uudistuvat kesän 2021 aikana maailmanlaajuisesti. Olemme päivittäneet uudet hoidot hinnastoomme ja ajanvaraukseen kesäkuun alusta alkaen. Jos sinulla on lahjakortti Esse kasvohoitoon, Esse Detox kasvohoitoon, Esse Ageless hoitoon tai Esse Tuhkimohoitoon, niin nämä hoidot toteutamme entiseen malliin, niin kauan kuin lahjakortteja on käyttämättä. Tällöin suosittelemme varaamaan ajan puhelimitse.

ESSE Experience 1 h 80 €
Täysin luonnonmukainen räätälöity probioottinen kasvohoito kaikille ihotyypeille.
Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, Esse Signature kasvohieronnan tai lymfaattisen hieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion, jonka aikana saat nauttia käsien, jalkaterien tai hiuspohjan hieronnasta toiveidesi mukaisesti. Lopuksi ihollesi levitetään hoitoseerumi ja hoitovoiteet.

Hoito ei sisällä mekaanista puhdistusta.

ESSE Signature Experience 1 h 30 min 110 €
Probioottinen erikoiskasvohoito ihon erityistarpeisiin, joka hyödyntää pre- ja probioottien voimaa ihon mikrobitasapainon tervehdyttämiseen. Erilaisten hierontatekniikoiden ja ihollesi valitun hoitoampullin avulla saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen joka ikisellä kerralla.
Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, Esse Signature/Sensitive*/Lifting* kasvohieronnan, sekä silmänympärys- ja kasvonaamion, jonka aikana saat nauttia käsien, jalkaterien tai hiuspohjan hieronnasta toiveidesi mukaisesti. Lopuksi ihollesi levitetään hoitoseerumi ja hoitovoiteet.

Hoitoon voidaan sisällyttää tarvittaessa mekaaninen puhdistus.

ESSE Ultimate Experience 2 h 140 €
Tämä ainutlaatuinen hoito on maailman ensimmäinen eläviä probiootteja sisältävä kasvohoito. Elävät probiootit kosteuttavat ihoa ja muuttavat ihon mikrobiekosysteemiä eduksesi, tehostavat solujen uudistumista ja parantavat ihon terveyttä pitkällä aikavälillä.
Hoitoon laskeudutaan rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään selän kuorinta ja hierontakäsittely. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan ja Esse Signature, Sensitive* tai Lifting* -kasvohieronnan. Kasvohieronnan vaikutuksia tehostetaan nesteitä poistavalla gua shalla tai kohottavalla jade rullauksella.

Hoidossa ihollesi valitaan eläviä probiootteja sisältävä erikoisampulli, joka imeytyy ihoon rauhoittavan Esse Exclusion -erikoiskasvonaamion alla. Naamion vaikutusaikana saat nauttia käsien, jalkaterien tai hiuspohjan hieronnasta toiveidesi mukaisesti. Lopuksi ihollesi levitetään hoitoseerumi ja hoitovoiteet. Ylellisen ja rentouttavan hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

*Esse Sensitive hieronta: Tämä laajennettu hierontavaihtoehto keskittyy yliaktiivisen hermoston rauhoittamiseen ja tulehduksen vähentämiseen voimakkaan stimulaation ja imusuonten aktivoitumisen avulla.

*Esse Lifting hieronta: Tämä hieronta käyttää myofascial vapautus- ja nostoliikkeitä virkistämään väsynyttä, sameaa ihoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja vapauttaa jännitystä.

Laitehoidot

Ultraääni + ihonpuhdistus 60 min 65 €
Ihonpuhdistus menetelmä, jossa ultraääniaalloilla ja suuri taajuisella värähtelyllä poistetaan kuolleita ihosoluja uudistaen ihon ulointa kerrosta.
Sis. alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio ja niska-hartiahieronta ja hoitovoiteet.

Huom! Ultraääni-hoidon vasta-aiheet; raskaus, epilepsia, verenkiertohäiriöt, suuret ihonalaiset metallinosat, sydämen vajaatoiminta tai sydämen tahdistin, syöpä, tuberkuloosi ja kilpirauhashäiriöt (kaulan alueella).

Timanttikuorinta 50 min 70 €
Timanttikuorintahoito poistaa kivuttomasti kuollutta solukkoa ihon pinnalta, puhdistaen ihohuokosia sisältäpäin, jolloin ihon sävy normalisoituu ja kirkastuu. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa aktivoimalla ihon toimintoja ja vilkastuttamalla mikroverenkiertoa.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hoitonaamio, niska-hartiahieronta ja hoitovoiteet.

Huom! Timanttikuorintahoidon vasta-aiheet; ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes, ruusufinni), ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen- tai yliherkkä iho. Lääkityksistä esteenä; kortison, isotretinoiini (roaccutan), jopa 6 kk kuurin päätyttyä, koska iho on ohentunut.

Käsi- ja jalkahoidot

Hoidon yhteydessä kynsien värilakkaus kynsilakan hinnalla, lakkapullon saat omaksesi. Hygieniasyistä emme lakkaa samoilla lakoilla.

Pikamanikyyri 30 min 35 € / lakkauksella + 10 € 50 min
Sis. kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide.

Pehmeät kädet -käsihoito 1 h 15 min 55 € / lakkauksella + 10 € 1h 40 min
Käsien kuorinta, kynsien viilaus ja kynsinauhojen hoito, hoitokylpy käsille ja rentouttava käsien ja käsivarsien hieronta, lopuksi lämmin parafiinihoito. Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja.

Pikaparafiinihoito käsille muun hoidon yhteydessä 20 €
Ihoa ravitseva lämmin parafiini syväkosteuttaa, parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja. Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin.

Klassinen jalkahoito 1 h 60 € / lakkauksella + 10 € 1 h 15 min
Lämmittävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lopuksi rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta.

SPA-jalkahoito 1 h 15 min 75 € / lakkauksella + 10 € 1 h 30 min
Virkistävä ihon pintaverenkiertoa stimuloiva hoito. Hoitoon sisältyy lämmittävä jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, raspaus ja elvyttävä Esse detox-naamio. Lopuksi rentouttava jalkaterien ja säärien hieronta.

Varpaan kynsienleikkaus 25 min 25 €
Lämmin jalkakylpy, kynsien leikkaus ja viilaus, hoitovoide.

Vartalohoidot

Itämainen päähieronta 45 min 50 €
Itämainen päähieronta on rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito on aineeton ja se tehdään hartioiden, niskan ja päänahan alueelle asiakkaan istuessa. Itämaisessa päähieronnassa on yhdistelty useampia hierontatekniikoita, ja hoidon tarkoituksena on tasapainottaa ja rauhoittaa mieltä. Voidaan yhdistää kasvohoitoon.

Hot Stone Kuumakivihieronta 1 h 30 min 80
Tuhansia vuosia vanha syvärentouttava hoitomenetelmä, jossa hierotaan koko keho rauhallisilla hierontaliikkeillä. Hieronnan apuvälineenä käytetään kotimaisia vuolukiviä, jotka luovuttavat lämpöä tasaisesti ja miellyttävästi syvälle lihaksiin. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä.
Kuumakivihieronnan esteet: Sydämen- ja munuaisten vajaatoiminta tai muu sydänsairaus, sairaudet, joissa kehon lämmönsietokyky ja tunto on alentunut,  rikkoutunut ja tulehtunut iho, raskaus, akuutti tulehdus / infektio.

Lempeä aromahieronta 1 h 30 min 80 €
Aromahieronta on hemmotteleva ja rentouttava kokovartalohieronta, ja riippuen käytetystä öljystä virkistää tai rauhoittaa mieltä. Klassiseen hierontaan verrattuna, aromahieronta on kevyempää ja se tehdään laajoilla rauhallisilla liikkeillä.
Aromahieronnan esteet:  tulehdukset ja haavat hoidettavalla alueella, kuume, akuutti tulehdus / infektio, tarttuvat ihotaudit, tuoreet vammat, pahanlaatuiset kasvaimet ja sädehoito, raskaus.

Kestovärjäykset ja ripsien kestotaivutus

Joka 5. kestovärjäys ja muotoilu -50 %!

Ripsien ja kulmien kestovärjäys + kulmien muotoilu 35 €
/ kasvohoidon yhteydessä 30 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 20 €
/ kasvohoidon yhteydessä 15 €

Ripsien tai kulmien kestovärjäys 20 €
/kasvohoidon yhteydessä 15 €

Kulmien muotoilu 15 €
/ kasvohoidon yhteydessä 10 €

Rolly King Lash lift 1 h 30 min 75 € (ikäraja 16v.)
Lash lift on omiin ripsiin tehty luonnollinen kestotaivutus joka kestää ripsissä 6-12 viikkoa. Kun ripset kaartuvat kauniisti, niin katse avartuu ja mekaanista taivutusta ei tarvitse tehdä. Sisältää kestovärin ripsiin. Tule taivutus hoitoon puhtailla ripsillä. Taivutuksen voi uusia 2 kk välein.

Rolly King Brow lift 1 h 45 € (ikäraja 16v.)
Brow liftissä lopputulos luodaan täysin omista kulmakarvoista ja kulmakarvojen muoto toteutetaan yhdessä asiakkaan toiveiden ja kasvonpiirteiden mukaisesti. Tekniikassa asetellaan omat kulmakarvat haluttuun muotoon niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä. Browliftin jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon. Kulmat myös värjätään kestovärillä. Brow lift pysyy kauniina n. 3-4 viikkoa, riippuen karvojen kasvuvauhdista. Käsittelyn voi uusia 6 viikon välein.

Lash Lift + Brow Lift (Rolly King kestotaivutuspaketti) n. 2h / 100 €

Huom! Brow ja Lash liftin vasta-aiheet: Raskaus, imetys, alopecia, sytostaatti- ja sädehoidot, silmätulehdus. Taivutushoidon jälkeen kulmia/ripsiä ei saa kastella 24 h.

Sokerointi

Sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Karvat pysyvät poissa n. 3-8- viikkoa, ja uusi karva on heikompaa. Menetelmällä voidaan poistaa karvoja kaikilta ihoalueilta. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä se sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita tai hajusteita.

Joka 5. sokerointi -50 %!

Huulet TAI leuka 15 €

Huulet + leuka 20 €

Kainalot 22

Käsivarret 24 €

Sääret 32 €

Sääret + reidet 55 €

Bikinilinja 27 €

Brasilialainen 75 €

Sokerointipaketti 75 €
sis. bikinilinjan, kainaloiden ja säärten sokeroinnin.

Ehostukset

Päivämeikki 45 min 45 €
Juhlameikki 75 min 70 €

Shoppailuvartti 15 min – Free

Voit varata sähköisestä ajanvarauksestamme ajan, jolloin voit tulla rauhassa ja turvallisesti ostoksille. Kosmetologiltamme saat henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta sinulle sopivien tuotteiden valinnassa ja ihon kotihoidossa.

Ryhmille

Hemmotteluhetki 49 €/hlö 4-6hlö per ryhmä

Järjestämme Hemmotteluhetkiä 4-6 hengen ryhmille Sagatar-hoitolan tiloissa, tulkaa nauttimaan hyvästä seurasta ystävien, työkavereiden tai vaikkapa polttariporukan kesken!

Jokainen saa tehdä itselleen kasvohoidon kosmetologien opastuksessa Esse Probiotic Skincare -ihonhoitosarjan tuotteilla. Teemme myös toisillemme käsien hieronnat ja kosteuttavat parafiinihoidot.  Mahdollisuus tuoteostoihin erikoiseduin. Tarjoilemme pientä suolaista ja lasilliset kuohuvaa.

Mikäli olet kiinnostunut Hemmotteluhetkestä, ota yhteyttä sagatar@sampoapteekki.fi niin olemme sinuun yhteydessä.